NaslovnaObavijestiOBAVIJEST O IZVOĐENJU RADOVA NA SANACIJI KANALIZACIJSKE MREŽE U ULICI OBALA MARŠALA TITA U POREČU

OBAVIJEST O IZVOĐENJU RADOVA NA SANACIJI KANALIZACIJSKE MREŽE U ULICI OBALA MARŠALA TITA U POREČU

Obavještavamo građane da je u tijeku izvođenje radova CIPP metodom bez kopanja na sanaciji kolektora i kontrolnih okana u ulici Obala Maršala Tita i na Trgu Matije Gupca, temeljem izvršenih istraživačkih radova na utvrđivanju mikro lokacija infiltracije morske vode u kanalizacijski sustav.

Sanacija kanalizacijskih objekata potrebna je zbog sprječavanja infiltracije morske vode  u kanalizacijski sustav odvodnje, što je utvrđeno sustavom mjerenja vodljivosti na nedavno rekonstruiranim crpnim stanicama.  Morska voda koja se infiltrira u sustav odvodnje u predjelu obale do crpne stanice na carinskom gatu, remeti rad crpnih stanica aglomeracije Poreč jug.  Sanacija se izvodi temeljem rezultata istraživačkih radova izvršenih u veljači 2017.g. na kanalizacijskim objektima koji nisu bili obuhvaćeni  rekonstrukcijom obalnih kolektora u sklopu EU Projekt Poreč.

Radove izvodi tvrtka IND-EKO d.o.o. iz Rijeke. Ugovoreni radovi vrijedni su 103.000 kn, a planiraju se dovršiti do 15.03.2017.godine.

Za vrijeme trajanja radova pješački i kolnički promet obalom odvijati će redovno, međutim mole se sudionici u prometu za pojačani oprez na predmetnoj lokaciji.

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč  d.o.o.

Dokumenti