NaslovnaObavijestiOBAVIJEST O POČETKU RADOVA NA IZGRADNJI KANALIZACIJSKE MREŽE NASELJA BADERNA – I faza

OBAVIJEST O POČETKU RADOVA NA IZGRADNJI KANALIZACIJSKE MREŽE NASELJA BADERNA – I faza

Obavještavamo mještane i posjetitelje naselja Baderna da će u petak 07.10.2016. godine započeti radovi na izgradnji kanalizacijske mreže naselja Baderna - I faza. Radovi vrijedni 4.958.215,52 kn, sufinancirani su od strane Hrvatskih voda, a planirano je izvesti 5.362 metra gravitacijskog kolektora profila DN 300 i 250 mm sa pripadajućim kućnim priključcima. Buduća kanalizacijska mreža prikupljati će otpadne vode naselja Baderna, te ih putem planiranog glavnog kolektora Baderna - Žbandaj odvoditi na postojeći glavni kolektor naselja Žbandaj.

Izvođač radova je zajednica ponuditelja: tvrtka ING-GRAD d.o.o. i Braco Kop d.o.o.. Radovi se planiraju dovršiti krajem prosinca 2016. godine.

Tijekom izvođenja radova na izgradnji kanalizacijske mreže, pojedine pristupne ceste biti će zatvorene, te će se promet odvijati obilaznim putevima. Mole se građani za strpljenje, te pojačani oprez pri kretanju motornim vozilima tim dijelovima naselja.

Za sve informacije o stanju radova i kućnim priključcima, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč d.o.o.

Dokumenti