NaslovnaVijestiOdvodnja Poreč d.o.o. asfaltirala pješačku stazu kroz Vrtove

Odvodnja Poreč d.o.o. asfaltirala pješačku stazu kroz Vrtove

Ovih su dana završeni radovi na uređenju pješačke staze koja od Vatrogasnog doma preko Vrtova vodi po porečkih škola i sportske dvorane SRC „Veli Jože“. Ovu pješačku stazu već dugi niz godina koriste brojni građani, a osobito školarci koji iz obližnjih naselja odlaze pješke u školu i brojni rekreativci za odlazak na sportske terene i dvorane.

Prilikom izvođenja radova na obližnjoj kanalizacijskoj mreži, došlo je do manjih oštećenja  već nedovoljno uređene staze. Moglo se primijetiti da je veći dio staze prekriven polomljenim pločama, a na brojnim mjestima nadomjestili su ih rupe, šljunak i zemlja koji su u kombinaciji s kišom stazu učinili gotovu neprohodnom.

Odvodnja Poreč d.o.o. kao investitor u ovu je investiciju uložila približno 43.000,00 kuna, a radove je izvodila tvrtka Cesta d.o.o. Pula. Prilikom izvođenja radova maknute su stare ploče, teren u potpunosti saniran, a staza je u cijelosti asfaltirana.

Obnovljenu stazu, a sada puno sigurniju, nastaviti će koristiti veliki broj naših školaraca, roditelja, rekreativaca i svi ostali građani kao put do svojih odredišta.

Odvodnja Poreč d.o.o.