NaslovnaVijestiPOČETAK RADOVA NA IZGRADNJI KANALIZACIJSKOG KOLEKTORA U TRUPU ŽUPANIJSKE CESTE KUKCI – KAŠTELIR

POČETAK RADOVA NA IZGRADNJI KANALIZACIJSKOG KOLEKTORA U TRUPU ŽUPANIJSKE CESTE KUKCI – KAŠTELIR

U suradnji sa Županijskom upravom za ceste, a u okviru radova na izvanrednom održavanju kolnika dijela županijske ceste ŽC 5041 na dionici od naselja Gedići do naselja Stranići, dana 09.04.2018. godine, Odvodnja Poreč započeti će radove na izgradnji kanalizacijskog kolektora za odvodnju fekalnih otpadnih voda Podsustava Rošini. Investicija se provodi u sklopu radova na interventnom održavanju ceste, s ciljem smanjenja troškova, izbjegavanja višekratnog zatvaranja ceste i ponovnog prekapanja asfaltnog zastora.

Tijekom izvođenja radova županijska cesta između naselja Gedići i Stranići biti će zatvorena, te će se sav promet sukladno privremenoj regulaciji odvijati obilazno preko Nove Vasi.

U sklopu navedenih radova planirano je izvesti ukupno 1.670 metara sustava javne odvodnje, od čega 962,00 metara gravitacijskih kolektora i 708 metara tlačnog cjevovoda. Također, po dovršetku radova na kanalizacijskoj mreži izvršiti će se nužna sanacija dotrajalog kolnika županijske ceste u punoj širini. Sveukupna vrijednost ugovorenih radova na izgradnji kanalizacijske mreže iznosi 1.750.000,00 kn (bez PDV-a).

Izvođač radova na izgradnji kanalizacijskih kolektora je tvrtka „ISTRAKOP“ d.o.o. iz Poreča, a na sanaciji kolničke konstrukcije je tvrtka „CESTA“ d.o.o. Pula.

Dovršetak radova na izgradnji kanalizacijskih kolektora i sanaciji kolnika županijske ceste je predviđen tijekom lipnja ove godine.

Za sve informacije o stanju radova možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč d.o.o