NaslovnaVijestiOBAVIJEST O NASTAVKU RADOVA NA IZGRADNJI KANALIZACIJSKE MREŽE NASELJA ŽBANDAJ

OBAVIJEST O NASTAVKU RADOVA NA IZGRADNJI KANALIZACIJSKE MREŽE NASELJA ŽBANDAJ

U sklopu EU projekta Poreč – Sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča, u naselju Žbandaj tijekom lipnja 2015. godine položeno je 410 metara gravitacijskog kolektora na dionici makadamskog puta uz Gradnju Centar.

Dana 13.01.2016. godine radovi će se nastaviti te je planirano izvesti dodatnih 3200 metara gravitacijskog kolektora i 125m tlačnog voda sa jednom crpnom stanicom.

Cijevi predmetnog kolektora predviđene su profila DN 315 mm i DN 250mm. Izvođač radova u naselju Žbandaj je tvrtka Braco Kop d.o.o. te im se možete svakodnevno obratiti na gradilištu. Investitor EU projekta Poreč – Sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča je Odvodnja Poreč d.o.o. te nam se možete obratiti na telefon 052 429 232.

Trasa kanalizacijskih kolektora položena je na način da omogući priključenje što većeg broja postojećih stambenih i ostalih objekata. Dovršetkom planiranih radova, bit će izvedeno 143 kućnih priključaka. Navedeni radovi planiraju se dovršiti sredinom travnja 2016. godine. Ukupna vrijednost radova u naselju Žbandaj iznosi 3 600 000 kuna.

Ovim putem naglašavamo potrebu dodatnog opreza u prometovanju ulicama naselja gdje će biti uspostavljena privremena regulacija prometa te apeliramo na poštivanje prometne signalizacije.