Aktualne vijesti

OTPADNE VODE U RAZDOBLJU PRIPREME TURISTIČKIH I UGOSTITELJSKIH OBJEKATA ZA TURISTIČKU SEZONU

Odvodnja Poreč ovim putem obavještava vlasnike, upravitelje, najmoprimce i sve ostale odgovorne subjekte o potrebi prilagodbe svojih aktivnosti vezanih uz intenzivne pripreme za otvaranje turističkih i ugostiteljskih objekata koje se obavljaju u ovom dijelu godine, sa važećom Odlukom o odvodnji otpadnih voda na području Grada Poreča – Parenzo, Općine Tar-Vabriga – Torre-Abrega, Općine Funtana – Fontane i Općine Vrsar-Orsera (SN Istarske županije br. 23/2016) i Pravilnikom o graničnim vrijednostima emisija otpadnih voda (NN 26/20), kako bi se izbjegla svaka mogućnost upuštanja otpadne vode sa prekomjernim opterećenjem u sustav javne odvodnje.

ODVODNJA POREČ PREZENTIRALA NASTAVAK ULAGANJA OD 2,1 MILIJUNA EURA U IZGRADNJU KANALIZACIJE NASELJA ANTONCI I KOSINOŽIĆI

U naselju Antonci, na lokaciji polivalentnog igrališta, jučer, 23. ožujka 2023 g., mještanima naselja Antonci i Kosinožići predstavljeni su već započeti radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Antonci te predstojeći radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Kosinožići.

Odluka o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme

ULAGANJE U JAVNU ODVODNJU U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIJUNA KUNA (1,3 MILIJUNA EURA)

Odvodnja Poreč ovim putem želi informirati javnost o značajnim realiziranim i investicijama u tijeku. Naime, krajem 2022. i početkom ove godine dovršena je fazna gradnja više od 7 km kanalizacijskog sustava sa oko 200 novih priključaka na kanalizacijsku mrežu u ukupnoj vrijednosti 10 milijuna kuna. (1.327.316 Eura).

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme

Obavijest o radnom vremenu blagajne

Zbog promjena i nadogradnje informacijskog sustava blagajne Odvodnje Poreč d.o.o., ovim putem obavještavamo sve korisnike da blagajna koja se nalazi u Uredu za korisnike kraj gradske tržnice (Mlinska 1) neće raditi u periodu od 02.01.2023. do 06.01.2023. godine. Sve naše usluge, u istom periodu, mogu se platiti u ostalim financijskim institucijama.

Odluka o poništenju javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme

JAVNI NATJEČAJ ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA NA NEODREĐENO VRIJEME

Provedba preventivnih mjera dezinsekcije i deratizacije na kanalizacijskom sustavu

Odvodnja Poreč d.o.o. obavještava građane sa područja Grada Poreča da će se pristupiti provedbi jesenskih mjera preventivne dezinsekcije i deratizacije, u periodu od 25.10. do 24.11.2022.godine.

Odluka o poništenju javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme