NaslovnaVijestiRADOVI NA PUŠTANJU U RAD NOVOIZGRAĐENOG KOLEKTORA POREČ-SJEVER

RADOVI NA PUŠTANJU U RAD NOVOIZGRAĐENOG KOLEKTORA POREČ-SJEVER

Obavještavamo građane da će u utorak, 16.05.2017. godine, započeti radovi na prespoju kanalizacijske mreže na križanju ulice Gašpara Kalčića i Mate Vlašića.

Radovi će se odvijati u zelenoj površini u blizini rotora pokraj zgrade HEP-a.

U sklopu radova od 24.05. do 26.05. biti će zatvoren izlazni krak rotora prema ulici Gašpara Kalčića.

Nakon osiguranja svih potrebnih uvjeta za izvršenje prespoja, kao što su priključenje na elektro-energetsku mrežu i izvršenja radova na prilagodbi postojećem sustavu javne odvodnje, izvesti će se navedeni radovi kako bi se rasteretio postojeći kanalizacijski sustav koji će se preusmjeriti na novoizgrađeni glavni kolektor Poreč Sjever, koji je položen od Vinarskog podruma do Materade, a izgrađen u sklopu EU projekta Poreč – sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča. Predmetnim radovima preusmjeriti će se otpadne vode ulice Rajka Stipe, naselja Čimižin, dijela naselja Bolnica i industrijske zone.

Također u prilogu ove obavijesti nalazi se privremena regulacija prometa za vrijeme izvođenja radova. Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč d.o.o.

Prikaz privremene regulacije prometa možete preuzeti u nastavku: