Aktualne vijesti

ZAVRŠETAK RADOVA NA KANALIZACIJI I ASFALTIRANJA PO NASELJIMA ANTONCI, KOSINOŽIĆI, VEŽNAVERI, FUŠKULIN, JASENOVICA, ČUŠI

Privode se kraju ili su već završeni radovi na kanalizacijskoj mreži po nekoliko porečkih naselja, te su u tijeku završna asfaltiranja prometnica.

Najesen kreće gradnja kanalizacijske mreže u Dračevcu za novih 480 korisnika, radovi i na vodovodnoj mreži

Ugovor za izgradnju kanalizacijske mreže u naselju Dračevac potpisan je danas porečkoj gradskoj upravi, čime se nastavlja širenje kanalizacijske mreže u naseljima na području Grada Poreča-Parenzo koja još nisu pokrivena mrežom.

Provedba preventivnih mjera dezinsekcije i deratizacije na kanalizacijskom sustavu

Odvodnja Poreč d.o.o. obavještava građane na području Grada Poreča-Parezno da će se sukladno sklopljenom godišnjem ugovoru sa gospodarskim subjektom Dezinsekcija d.o.o. iz Rijeke, pristupiti proljetnoj provedbi mjera preventivne dezinsekcije i deratizacije, u terminu od 06.05. do 07.06.2024.godine.

Natječaj za prodaju osnovnog sredstva

KREĆE IZGRADNJA KANALIZACIJSKE MREŽE NASELJA BONACI ZA 100 NOVIH KORISNIKA

U Odvodnji Poreč d.o.o. danas su potpisani ugovori za izvođenje radova na izgradnji kanalizacijske mreže u naselju Bonaci, čime se nastavlja širenje kanalizacijske mreže u porečkim naseljima koja još nisu pokrivena mrežom.

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme

POČELA IZGRADNJA KANALIZACIJSKE MREŽE U NASELJIMA JASENOVICA I ČUŠI

Grad Poreč nastavlja s uspješnom provedbom projekta izgradnje kanalizacijskih mreža u naseljima Jasenovica i Čuši. Radove je obišao gradonačelnik Loris Peršurić zajedno sa suradnicima iz Odvodnje Poreč i predstavnicima izvođača. Naselje Čuši će dobiti kanalizacijsku mrežu u okviru treće faze, što omogućuje priključenje otprilike 11 objekata ili 25 stanovnika. Naselje Jasenovica prolazi kroz drugu fazu izgradnje kanalizacijske mreže, omogućavajući priključenje za oko 40 objekata ili otprilike 95 stanovnika. Obje investicije financiraju se bespovratnim sredstvima kroz program Nacionalnog plana za oporavak i otpornost 2021-2026 te sredstvima Hrvatskih voda.

ZAPOČINJE IZGRADNJA KANALIZACIJSKE I VODOOPSKRBNE MREŽE U NASELJU FLENGI VRIJEDNOSTI 1,9 MILIJUNA EURA

Danas su u službenim prostorijama Općine Vrsar-Orsera Odvodnja Poreč i Istarski vodovod potpisali ugovore za izgradnju kanalizacijskog sustava i vodovodnog ogranka naselja Flengi. Ugovori su potpisani od strane direktora Odvodnje Poreč g. Milana Lakovića i direktora Istarskog vodovoda g. Mladena Nežića kao investitora te odabranog izvođača radova obrt Autoprijevoz Edi iz Tinjana.

GRADI SE KANALIZACIJA U ANTONCIMA, KOSINOŽIĆIMA, VEŽNAVERIMA, FUŠKULINU, USKORO U JASENOVICI, ČUŠIMA I DRAČEVCU

U nekoliko porečkih naselja gradi se kanalizacijska mreža te će se dovršetkom radova na mrežu spojiti ukupno čak 1.350 novih korisnika. Ovim se investicijama Poreč približava 100% pokrivenosti kanalizacijskom mrežom, a planira se nastavak projektiranja i investiranja u naseljima gdje je još potrebno, rekao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Odluka o izboru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme