NaslovnaObavijestiNastavak radova na izgradnji glavnog kolektora Baderna – Žbandaj u naselju Bonaci

Nastavak radova na izgradnji glavnog kolektora Baderna – Žbandaj u naselju Bonaci

Odvodnja Poreč d.o.o. obavještava sve građane da će dana 03.10.2018. godine započeti radovi na dovršetku izgradnje glavnog kanalizacijskog kolektora Baderna – Žbandaj u naselju Bonaci. Preostalo je za izvesti približno 160 metara kolektora, te će tijekom izvođenja radova biti na snazi privremena regulacija prometa kroz naselje Bonaci. Za izvođenje radova potpisan je ugovor sa tvrtkom ISKOP d.o.o. iz Sv. Petra u Šumi, dok će stručni nadzor nad istima provoditi tvrtka ARHETIP 21 d.o.o. iz Poreča.

Kanalizacijski kolektor Baderna – Žbandaj, ukupne duljine 3.200m, po svojem dovršetku i puštanjem u funkciju odvoditi će otpadne vode podsustava Baderna, koji uključuje naselja Baderna, Katun, Štifanići, Bonaci, Ladrovići i Mičetići, preko kolektora Žbandaj na uređaj za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Poreč – sjever. Ukupna procijenjena vrijednost investicije je 3.600.000 kuna. Dovršetak radova očekuje se krajem tijekom prosinca ove godine.

Ovim putem mole se mještani i ostali sudionici u prometu na dodatan oprez i strpljenje pri kretanju u blizini gradilišta, te na poštivanje privremene prometne regulacije. Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč d.o.o.

Dokumenti