NaslovnaVijestiGRADI SE GLAVNI KANALIZACIJSKI KOLEKTOR ŠTIFANIĆI – BADERNA

GRADI SE GLAVNI KANALIZACIJSKI KOLEKTOR ŠTIFANIĆI – BADERNA

Obavještavaju se građani da će dana 25.09.2019. godine započeti sa radovima na izgradnji glavnog kanalizacijskog kolektora od naselja Štifanići do raskrižja za naselje Baderna u trupu županijske ceste ŽC 5209. Vrijednost investicije iznosi 2.500.000 kuna (bez PDV-a).

U sklopu navedenih radova obuhvaćena je izgradnja gravitacijskog kolektora K-3 u dužini od 735 m. U I fazi radova do sada su izvedene crpna stanica „Štifanići 1“ i crpna stanica „Štifanići 2“ sa tlačnim kolektorima u ukupnoj dužini od 400 m, sa priključenjem na postojeće kontrolno okno sustava javne odvodnje naselja Baderna.

Ugovoreni rok za izvođenje predmetnih radova gravitacijskog kolektora K-3 je 50 kalendarskih dana. Svi sudionici u gradnji uložiti će sve napore da se radovi dovrše čim je prije moguće, odnosno do 01.11.2019. godine.

Tijekom izvođenja radova na izgradnji glavnog kanalizacijskog kolektora, dionica županijske ceste ŽC 5209 (Baderna – Štifanići), biti će zatvorena za sav promet te će se promet odvijati pod privremenom regulacijom prometa obilazno preko naselja Žbandaj i Sv. Lovreč i obrnuto.

Mole se građani za strpljenje, dodatni oprez pri kretanju motornim vozilima tim trasama cesta i u blizini gradilišta te na poštivanje privremene prometne regulacije.

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Pregledna karta privremene regulacije

Odvodnja Poreč d.o.o.